ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ KID`S CUP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν για 2η χρονιά αγώνες ξιφασκίας KID’S CAP στο ΔΑΚ Φλώρινας , στους οποίους συμμετείχαν 280 αθλητές και αθλήτριες 17 σωματείων και συλλόγων.
Μάλιστα συμμετείχαν αθλητές-τριες και από χώρες του εξωτερικού όπως της Τουρκίας. Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σκόπια.

Λεωνίδας Καλυβιάνος
Οι φετινοί αγώνες με την μορφή που γίνονται είναι η 2η χρονιά όμως είναι συνέχεια του κυπέλλου φωτιάς που είχαμε ξεκινήσει πριν από 5 χρόνια. Ο αγώνας αυτός είναι ο 2ος μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά θα ακολουθήσουν τα Ιωάννινα η Αθήνα και τα Χανιά της Κρήτης. Συμμετέχουν 280 αθλητές και αθλήτριες 17 Συλλόγων μάλιστα έχουμε και συμμετοχές από το εξωτερικό. Το σημαντικότερο είναι ότι έγιναν αγώνες και στα τρία όπλα Ξίφος ασκήσεως , Ξίφος Μονομαχίας και Σπάθη στα αγόρια και κορίτσια. Σίγουρα αυτοί οι αγώνες συμβάλλουν κατά πολύ στον Αθλητικό τουρισμό. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πιο ανεβασμένο από πέρσι και ευελπιστούμε χρόνο με το χρόνο θα ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο και κοντά σε αυτό μπορεί τα KID’S CAP να φέρουνε την Βαλκανιάδα ξανά στο προσκήνιο και στη Φλώρινα. Την διοργάνωση των αγώνων είχε ο όμιλος Ξιφασκίας; Φλώρινας . Για το νέο έτος εύχομαι υγεία και καλά μυαλά σε όλους και όλα θα πάνε καλά.»




Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαιας Αθλητικής Εφημερίδας Ματιες Στα Σπορ. Περισσότερα στο matiestaspor.blogspot.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)