ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011). Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00΄ μμ.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1.«Έγκριση της υπ’ αριθμ. 96/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την  αναμόρφωση σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους  2015 του Δήμου Φλώρινας»
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.2.«Έγκριση της υπ’ αριθμ. 114/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με άσκηση ενδίκων μέσων ή μη, κατά της υπ’αριθμ. 39/2015 διαταγής πληρωμής του Πρωτοδίκη Φλώρινας κατά του Δήμου Φλώρινας, κατόπιν γνωμοδότησης δικηγόρου».
Εισηγητής κος Χρήστος Μπαρδάκας, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.3.Παραχώρηση της αυλής του Δημοτικού Σχολείου Κολχικής στο σύλλογο Ποντίων Κολχικής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».
Εισηγητής κος Αντώνιος Σίπκας, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.4.«Έκτακτη Επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας»
 Εισηγητής κος Αριστείδης Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)