ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

Σε καλλιέργειες που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Παναγιώτη Πετρίδη, προκειμένου να δει από κοντά τη ζημιά που έχει υποστεί η παραγωγή.Παράλληλα συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που ανακύπτουν από την χαλαζόπτωση που σημειώθηκε, η οποία ήταν τόσο έντονη και μεγάλης διάρκειας (περίπου μισή ώρα), επιφέροντας σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και ολοκληρωτική καταστροφή των καλλιεργειών.
Ο κ. Αδαμόπουλος εξέφρασε την απόλυτη συμπαράστασή του για τις καταστροφές που έχουν συμβεί, σημειώνοντας πως θα ασκηθεί πίεση προς όποια κατεύθυνση απαιτηθεί προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγέντες, ενώ αναμένεται το πόρισμα από το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που ήδη βρίσκεται στην περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)