Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εκδήλωση Ενημέρωσης κι Ευαισθητοποίησης  διοργανώνει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, H  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (Αίθουσα Θεόδωρος Αγγελόπουλος).
Θα παρουσιαστεί το έργο του Σ.Δ.Ε., που λειτουργεί στη Φλώρινα εδώ και 10 χρόνια, μέσα από μαρτυρίες εκπαιδευτικών κι εκπαιδευομένων, ταινία, φωτογραφίες, εκπαιδευτικό υλικό, κ. ά.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το Ωδείο Φλώρινας.
Θα ακολουθήσει η Τελετή Αποφοίτησης.Προσκαλούμε όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει για το Σ.Δ.Ε. ή που έχει περάσει από το Σ.Δ.Ε. να παρακολουθήσει την εκδήλωσή μας.
Η Διευθύντρια Αθηνά Γαρδάνη, ο Υποδιευθυντής Μπάμπης Χρυσοχοΐδης, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας και του Παραρτήματος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.