Καστοριά: Θέματα του κλάδου της γούνας τέθηκαν στην Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού

Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης Χάρης Κάτανας και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλευτή Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου, στη συνάντηση έγινε αναφορά στους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τον κλάδο της Γούνας, σε σχέση με τις εξελίξεις στην Ρωσία και την έλλειψη ρευστότητας στην Ελληνική Οικονομία.
Η κα Αντωνίου τόνισε την σημασία στήριξης του κλάδου από το Υπουργείο Τουρισμού και πρότεινε την υλοποίηση του προγράμματος που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, με τη συμμετοχή των γουνοποιών σε εκθέσεις που μετέχει ο ΕΟΤ αλλά και σε αποστολές Ελληνικών αντιπροσωπειών με στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι η Υπουργός δεσμεύτηκε για τη στήριξη του κλάδου της Γούνας με στοχευμένες ενέργειες, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα δράσης και προβολής του Υπουργείου. 

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)