ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στ. Μπιρο συναντήθηκε ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αυγενακης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας.
Ο κ. Μπιρος του ανέφερε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τις μεταφορές και τα δίκτυα όπως η σημαντικότητα υλοποίησης του κάθετου άξονα Φλώρινας -Πτολεμαΐδας που πραγματικά θα βγάλει, όπως είπε, την Φλώρινα από την απομόνωση και θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των επισκεπτών στην περιοχή απο τα αστικά κέντρα.
Επεσημανε δε πως ήδη η Περιφέρεια έχει κάνει πρόταση για την κατασκευή του καθετου άξονα με χαμηλό κόστος που αγγίζει τα 120 εκατ.ευρώ.  Από την πλευρά του ο κύριος Αυγενάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα οι περιφέρειες και οι δήμοι να εξετάζουν  κυρίως τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρηματοδοτηθούν τέτοια έργα έτσι ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν για να έρθει πολυπόθητη ανάπτυξη κυρίως τις ακριτικές περιοχές όπως η Φλώρινα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)