ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 :"ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΝΙΚΗ"(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΤ3, παραχώρησε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Θέμα της συνέντευξης ήταν ο δρόμος Φλώρινα- Νίκη, ο οποίος θα συνδέει την πόλη της Φλώρινας με τα σύνορα της Νίκης.
Για το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Ο δρόμος αυτός είναι πολύ σημαντικός για την περιοχή μας και αν δεν υπήρχαν οι δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, θα δινόταν στην κυκλοφορία στις 15 Ιουλίου 2015. Με τις διαβεβαιώσεις τις οποίες έχουμε σήμερα, ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη.

Πέρα όμως από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο έχουμε κάνει ενέργειες προκειμένου να κατασκευαστεί και ο δρόμος Φλώρινα- Πτολεμαΐδα, για τον οποίο την υλοποίηση των μελετών έχει αναλάβει η Εγνατία οδός και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν. Υπάρχουν ήδη διάφορες προμελέτες, οι οποίες είχαν διεκπεραιωθεί επί υπουργίας του κ. Σουφλιά και έχει εγκριθεί και το περιβαλλοντικό τους κομμάτι, αλλά δυστυχώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία ο δρόμος Φλώρινα- Βεύη, ο οποίος είναι κλειστός από τον Μάιο και διαπιστώνουμε ότι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Θα μπορούσαν για την αποκατάσταση του οδοστρώματος να γίνουν τοπικές παρεμβάσεις και να μην έκλεινε ο δρόμος και μόλις υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να γίνονταν και μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρούνταν ο κόσμος.
Ο δρόμος Φλώρινα- Νίκη, θα διευκολύνει την πρόσβαση από και προς τη FYROΜ, ώστε να ανακάμψει η αγορά της Φλώρινας. Με την ολοκλήρωση και του δρόμου Φλώρινα- Πτολεμαΐδα, η τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας θα είναι μεγαλύτερη, μέσω ενός ασφαλέστερου οδικού δικτύου σε σχέση με το σημερινό».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)