Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΣ) & ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Ζητήματα κοινού ενεργειακού ενδιαφέροντος και οι τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα που άπτονται των λιγνιτών και της ενέργειας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Σερβία, συζητήθηκαν στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη Σερβία (στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον προστάτη των λιγνιτωρύχων) με τους Υπουργούς Ενέργειας και Εργασίας, με την Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας και με εκπροσώπους της Σέρβικης ΓΕΝΟΠ αλλά και των πρωτοβάθμιων ενεργειακών Σωματείων.

Αντιπροσωπεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με επικεφαλής το Προεδρείο του, βρέθηκε στη γείτονα χώρα αποδεχόμενο την πρόσκληση που του απηύθυνε το συνάδελφο συνδικάτο των λιγνιτωρύχων, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Προκοπίου, προστάτη των λιγνιτωρύχων.
Επιπλέον, η αντιπροσωπία του σωματείου επισκέφθηκε το Ορυχείο «TAMNAVA WEST» το οποίο πριν από έναν χρόνο είχε υποστεί πλήγμα μετά από πλημμύρα-θεομηνία που είχε σαν αποτέλεσμα 11 εκσκαφείς να βρεθούν κάτω από χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού.


Σημείωση: Στην συνημμένη φωτογραφία από την συνάντηση με στελέχη εμφανίζονται (με έναρξη εξ αριστερών) οι:
Άρης Βατάλης (Αναπληρωτής Γραμματέας ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ), Alexandar Obradovic (Γενικός Διευθυντής της EPS), Αθανάσιος Μάστορας (Γενικός Γραμματέας ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ), Alexandar Anditc (Υπουργός Ενέργειας της Σερβίας), η κ. Marjana Filipovich (Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας), o Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ κ. Μόσχος Μόσχου, το μέλος του ΔΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Πασσαλίδης Κωνσταντίνος, ο κ. Milan Djordjevic (Πρόεδρος του Σωματείου Σέρβικης ΓΕΝΟΠ EPS), ο κ. Alexandar Vulin (Υπουργός Εργασίας), ο κ. Mijodrag Rankovic (Πρόεδρος του Συνδικάτου Kolubara) και ο κ. Zicitca Djordjevic (Πρόεδρος του Συνδικάτου  ανοιχτών Ορυχείων Kolubara).
Στην συνημμένη φωτογραφία από την επίσκεψη στο Ορυχείο (με έναρξη εξ αριστερών) εμφανίζονται οι:
(όρθιοι): Goran Tomic (Διευθυντής του Ορυχείου TAMNAVA WEST), Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟ κ. Μόσχος Μόσχου, ο κ. Branislav Marcovic (Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της EPS – εκπρόσωπος των εργαζόμενων), Αθανάσιος Μάστορας (Γενικός Γραμματέας ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ), ο κ. Mijodrag Rankovic (Πρόεδρος του Συνδικάτου Kolubara), το  μέλος του ΔΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Κώστας Πασσαλίδης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Άρης Βατάλης   (κάτω σειρά, καθιστοί): ο κ. Dejan Kojic (Μέλος του Συνδικάτου TENT-Θερμοηλεκτρικό Σωματείο Nicolas Tesla) και ο κ. Rasa Krsmanovic (Πρόεδρος του Συνδικάτου TAMNAVA WEST).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.