ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ FAIRFAX 2015 ΣΤΙΣ ΗΠΑ(ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Τους αθλητές των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ελληνικης Αστυνομίας και της Πυροσβεστικης , οι οποίοι συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών FAIRFAX 2015 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βράβευσαν η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 
Τη βράβευση των αθλητών πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.Επίσης, παρέστησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργατζής, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Δήμου, η Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, o Συντονιστής Υποστήριξης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Στέφανος Σπανέας, καθώς και Διευθυντές των Διευθύνσεων του Αρχηγείου.


Πιο αναλυτικά, ως προς τις διακρίσεις που έλαβαν οι αθλητές:

Για την Ελληνική Αστυνομία
Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των ανδρών, αποτελούμενη από έντεκα (11) αθλητές, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Η Ομάδα Τζούντο, στην κατηγορία ανδρών 45 ετών και άνω στα 100 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στην κατηγορία 30 ετών και άνω στα 66 κιλά, το αργυρό μετάλλιο.
Η Ομάδα Tae - Kwon - Do , στην κατηγορία 60 κιλών, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.
Η Ομάδα Άρσης Βαρών, στην κατηγορία 50-55 ετών στα 82,5 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνολο των κιλών (345 κιλά), καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στις πιέσεις πάγκου (137,5 κιλά).

Για το Πυροσβεστικό Σώμα:
Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης των ανδρών, αποτελούμενη από δέκα (10) αθλητές, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Χρυσό μετάλλιο στο Τζούντο γυναικών.
Χρυσό μετάλλιο στο Άλμα εις μήκος.Οι συγκεκριμένοι αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν από 26 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου 2015, επέχουν θέση μικρής Ολυμπιάδας, καθώς σε αυτούς λαμβάνουν χώρα πληθώρα ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 25.000 αστυνομικών και πυροσβεστών από όλο τον κόσμο.Σημειώνεται ότι την Ελληνική Αστυνομία εκπροσώπησε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας, ενώ η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ