Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης ιππασίς που διοργανώθηκε στην Φλώρινα με τη συμμετοχή πάνω απο 16 ιππικων συλλόγων απο όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή άνω των 160 ατόμων φίλων της ελεύθερης ιππασίας. Σκοπός της συγκεντρωσης ηταν να έρθουν σε επαφή κάτοικοι και επισκέπτες με το υπερήφανο ζώο το άλογο και να μάθουν να ιππεύουν μικροί και μεγάλοι με τα δωρεάν μαθήματα ιππασίας που παραδίδονταν καθ' όλη την διάρκεια του τριημέρου των εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες γνώρισαν την Φλώρινα και τις ομορφιές τους μέσω των διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν στους ορεινούς όγκους αλλά και στο κέντρο της πόλης. Τα βράδια κάτοικοι και επισκέπτες διασκεδασαν στις συναυλίες που διοργανώθηκαν την Παρασκευή με τον Γιάννη Φλωρινιωτη κσι το Σάββατο με τον Θάνο Πετρελη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.