ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 η κοινή διακομματική σύσκεψη εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Φλώρινας με την παρουσία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, κ. Θεοδόση Καραγκιοζίδη.  Θέμα της σύσκεψης απετέλεσε ο  καθορισμός και ο τρόπος χρήσης των Δημοτικών χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αντωνιάδης Βασίλης, από τη ΝΔ ο κ. Θεόφιλος Θεοφίλου και από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Παντελίδης Βασίλης.
Μετά από διάλογο αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

Η διάθεση πλαισίων αφισοκολλήσεων αποκλειστικά και μόνο στους παρακάτω χώρους:

     Α) ΠΛΑΤΕΙΑ Γ. ΜΟΔΗ

           Β) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

           Γ) Λ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
                 
          Δ) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
          Σε κάθε χώρο από τους  παραπάνω θα τοποθετηθούν ταμπλό

          Ε) Ένα ταμπλό στην έδρα κάθε  Δημοτικής Ενότητας

 2.  Η μη χρησιμοποίηση σπρέι καθώς και η μη αφισοκόλληση σε δέντρα.
Έγινε πρόταση από τους εκπροσώπους των κομμάτων και συμφώνησαν για την παραχώρηση  χώρου στην πλατεία Γ. Μόδη και τον κεντρικό πεζόδρομο για τοποθέτηση μικρού κινητού τραπεζιού (1χ1) και περιπτέρου σύμφωνα με το α.5 της εγκυκλίου, για τη διακίνηση αποκλειστικά έντυπου υλικού.

                  3. Η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων από τα εκλογικά κέντρα, τα γραφεία ή οχήματα των συνδυασμών επιτρέπεται  μόνο μία ημέρα πριν από τις προγραμματισμένες κεντρικές ή τοπικές συγκεντρώσεις  και τις παρακάτω ώρες:
Α) 19.00’ – 22.00’ της προηγουμένης από τη συγκέντρωση ημέρας.
Β) 11.00΄- 13.00’ την ημέρα της συγκέντρωσης.
Γ) Μία (1) ώρα και τριάντα(30) λεπτά πριν  την ώρα έναρξης της συγκέντρωσης.
Δ) 15’ λεπτά μετά την λήξη της συγκέντρωσης.

Τις παραπάνω ώρες επιτρέπεται  η εκφώνηση μόνο συνθημάτων τα οποία μπορούν να συνοδεύονται με μουσική υπόκρουση. Τα άσματα μόνο στις περιπτώσεις Γ’ και Δ’. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η χρήση των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων σε ώρες κοινής ησυχίας.

Απαγορεύεται η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων κάθε μορφής σε περίπτερα ή άλλες κατασκευές, καθώς και τροχόσπιτα που θα τοποθετηθούν από τα κόμματα ή τους συνδυασμούς  κομμάτων σε χώρους που θα παραχωρηθούν σ’ αυτούς από τους δήμους, έστω και αν σε κάποιο από αυτά χορηγηθεί άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εκλογικού υλικού.
  Απαγορεύεται απολύτως, η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων εκλογικά κέντρα, γραφεία και οχήματα ,εφόσον γειτνιάζουν με νοσηλευτικά ιδρύματα, οίκους ευγηρίας ή σχολεία.
Ο βαθμός της έντασης των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 70 D,Bστην πηγή εκπομπής.
Απαγορεύεται εντελώς η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων κάθε μορφής από εκλογικά κέντρα ,γραφεία και οχήματα των συνδυασμών κατά την παραμονή και την ημέρα των εκλογών
Η απόφαση αυτή που υπεγράφη από τους εκπροσώπους των κομμάτων που συμμετείχαν στη σύσκεψη, τελεί υπό την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)