ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:"Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ -ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

" Ήδη υπάρχουν ψηφισμένοι νόμοι και για την πώληση της ΑΔΜΗΕ και για τη πώληση της "Μικρής ΔΕΗ" γιαυτό δεν υπάρχει κάτι για το θέμα στο 3ο μνημόνιο αλλά κρατάμε τη θέση της κυβέρνησης και του κ.Τσιπρα έτσι όπως είχε εκφραστεί ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία πώληση" τόνισε σε συνέντευξη του ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ.Γιώργος Αδαμιδης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Φλώρινα όπου είχε συνάντηση με τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ.Όσον αφορά στους εργαζομένους επεσήμανε πως μένει να υλοποιηθεί ένα μέρος ακόμα της συλλογικής σύμβασης που αφορά το Κοινωνικό μισθό.
" Στόχος της ΓΕΝΟΠ είναι ένα μέρος των χρημάτων που είναι να δοθούν αναδρομικά για το τροφείο της ΔΕΗ " υπογράμμισε ακόμα. "να δοθεί για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας με γεύματα σε παιδιά που  δε σιτίζονται καθόλου". Όσον αφορά στα θέματα της ενέργειας για την περιοχή της Φλώρινας σημείωσε ότι η ΓΕΝΟΠ έχει θέσει το πρόβλημα της υπολειτουργίας των ορυχείων της Αχλαδας και της μη λειτουργίας των ορυχείων της Βευης υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να καρκινοβατεί άλλο το θέμα των ορυχείων της Βευης, που ταλαιπωρεί την περιοχή εδώ και 15 χρόνια και  είναι η κύρια αιτία για την δημιουργία σημαντικών προβλημάτων στην τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης με αποτέλεσμα να εισάγουμε λιγνίτη για την τροφοδοσία του. "Θεωρώ σκάνδαλο να μεταφέρουμε λιγνίτη από άλλες Χώρες όταν έχουμε τον λιγνίτη μέσα στα πόδια μας" πρόσθεσε επισημαίνοντας πως η ΓΕΝΟΠ έχει θέσει στο νέο Δ.Σ. της ΔΕΗ και το θέμα της κατασκευής της 2ης μονάδας στην Μελίτη.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)