Κ.Κ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Το λαό της Φλώρινας να στηρίξει ένα δυνατό Κ.Κ.Ε. που λέει το γνήσιο ΟΧΙ στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, κάλεσε ο Γραμματέας Φλώρινας Γιώργος Μουλης στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κόμματος για την Π.Ε. Φλώρινας. Ο κ. Μούλης εξαπέλυσε επίθεση στο νεοιδρυθέν κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, χαρακτηρίζοντας το ως συστημικό και στη Χρυσή Αυγή που χαρακτήρισε ως κόμμα της ωμής δικτατορίας, που καλλιεργεί μίσος ενάντια στο εργατικό κίνημα, τους άλλους λαούς και τους μετανάστες. Υποψήφιοι στην Π.Ε. Φλώρινας με το ΚΚΕ είναι ο Μανώλης Βογιατζής , ο Βασίλης Καρατζιδης, η Παναγιώτα Τορλαχιδου και ο Κλήμης Πελοπίδας.Υπογράμμισε τέλος πως ο λαός πρέπει να δώσει δύναμη στο Κ.Κ.Ε. με τη ψήφο του επισημαίνοντας πως το Κ.Κ.Ε. είναι η μόνη δύναμη ρήξης με την καπιταλιστική εξουσία. Υποψήφιοι στην λίστα είναι: Μανώλης Βογιατζής , Βασίλης Καρατζιδης, Παναγιώτα Τορλαχιδου και Κλήμης Πελοπίδας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)