Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών με βασικό φορέα υλοποίησης την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.Τη διανομή θα αναλάβουν οι Δήμοι Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας, ως εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης.
Τα σημεία διανομής θα είναι:
Για το Αμύνταιο: Δημαρχείο Αμυνταίου.
Για τη Φλώρινα: Ψυγεία Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας, Χώρος Συσσιτίου Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας.
Για την Πρέσπα: Δημαρχείο Πρεσπών.
Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αριθμ. πρωτ. 1253/12-08-2015), εν όψει της εφαρμογής του κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με την αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης &Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
Οι ωφελούμενοι της διανομής κατά προτεραιότητα θα είναι:
- Oι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας μαζί με το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας).
- Οι ωφελούμενοι των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων.
Στο τέλος κάθε διανομής οι αρμόδιες αρχές στέλνουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τη λίστα με τους ωφελούμενους που παρέλαβαν προϊόντα και τις ποσότητες αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.