Δ. Κουτσούμπας: Ενωμένοι όλοι μαζί σε ένα κοινό αγώνα

Το μήνυμα να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο «λαιμητόμος» , έστειλε από την Κοζάνη, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την διάρκεια κομματικής συνεστίασης του κόμματος, καλώντας τον λαό να ενωθεί σε ένα κοινό αγώνα. Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αγροτικό, στο ασφαλιστικό αλλά και στο μεταναστευτικό κάνοντας λόγο για λυκοσυμμαχίες της χώρας με το ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική της ΕΕ, η άσκηση της εξουσίας από την αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό, τα κόμματα του ευρωατλαντικού τόξου, είναι επικίνδυνη για το λαό και τη χώρα.Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, τόνισε ακόμα ότι ο λαός θα πρέπει να κινητοποιεί ενωμένος άσχετα από ιδεολογικές η πολιτικές προτιμήσεις ,να ενωθεί μέσα στους τόπους δουλειάς να φτιάξει την λαϊκή του συμμαχία και να παλέψει ενάντια στο σύστημα που τον εκμεταλλεύεται, με σύνθημα «εργατιά αγροτιά μια φωνή μια γροθιά», κάλεσε όλες τις επαγγελματικές ομάδες τους νέους και τις νέες να αντισταθούν και να συμπορευτούν σ έναν κοινό αγώνα ανατροπής.
Λίγο νωρίτερα σε δηλώσεις του απαντώντας σε ερώτηση για τη πιθανότητα οικουμενικής κυβέρνησης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει τη πλειοψηφία να εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική μπορεί και να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνασπισμού, αφού τα περισσότερα κόμματα είναι μνημονικά, το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος θα κάνει ότι μπορεί να το εμποδίσει.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)