Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ

Φωτογραφίες:parathrhths.blogspot.com
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/02/2016 η εκδήλωση γιορτής προς τιμή του μπλόκου Αμυνταίου–Πύργων στον κόμβο Αντιγόνου ως ένδειξη συμπαράστασης και ενδυνάμωσης της συνέχισης του αγώνα των αγροτών. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τα μέλη αρχικά της συντονιστικής επιτροπής του Μπλόκου Αμυνταίου – Πύργων : Διαμαντούλα Κρητικού και Κωνσταντίνος Ηλιάδης. Στη συνέχεια μετέφεραν αγωνιστικό χαιρετισμό από τα μπλόκα της περιοχής τους τα παρακάτω μέλη συντονιστικών επιτροπών:
Μπλόκο Κουλούρας Ημαθίας: Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου και Τάσος Χαλκίδης
Μπλόκο Νίκαιας: Κώστας Τζέλας
Μπλόκο Άργους Ορεστικού: Δημήτρης Μόσχος
Μπλόκο Μαλγάρων: Κώστας Ανεστίδης
Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από το Μπλόκο Αλεξάνδρειας και από το Μπλόκο Αλμωπίας ο κύριος Φόντας Τσέμπης.
Το παρών ακόμη έδωσαν από την περιοχή, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Βασίλης Μπούτσης, Σύλλογοι Γυναικών: Φιλώτα, Βεγόρας και Αντιγόνου, αγρότες με τις οικογένειές τους και πολλοί κάτοικοι της γύρω περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: parathrhths.blogspot.com


Με εκτίμηση,

Το Μπλόκο Αμυνταίου – Πύργων

στον κόμβο Αντιγόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.