ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με γιουχαΐσματα προπηλακισμούς και εντάσεις όπως ξεκίνησε έτσι και ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου των τεσσάρων βουλευτών Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ , η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και πολλών αγροτών από τα μπλόκα της περιοχής, αντιπροσωπεία των οποίων όμως είχε την ευκαιρία, αφού λύθηκε η παρεξήγηση, να συνομιλήσει με τους βουλευτές, στους οποίος έθεσαν τα αιτήματα τους ζητώντας τους να τα μεταφέρουν στην κυβέρνηση, αναλύοντας τα σοβαρά προβλήματα που θα φέρει στον αγροτικό κόσμο το υπό συζήτηση ασφαλιστικό και φορολογικό .Οι βουλευτές κατά την αποχώρηση τους μετά το τέλος της όλης διαδικασίας δέχτηκαν σφοδρή λεκτική επίθεση και αποδοκιμασίες από τους αγρότες που κατέφτασαν από το μπλόκο του Αντιγόνου Φλώρινας. Από ότι φαίνεται για μια ακόμη φορά πρωτοστάτησε η ίδια ομάδα αγροτών που ματαίωσε εκδήλωση για την αγροτική πολιτική που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο , εισβάλοντας στον χώρο της εκδήλωσης.
Το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ. Φλώρινας κ. Σέλσας, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τους αγρότες του μπλόκου Αντιγόνου να έρθουν σε διαζώσης διάλογο, αφού νωρίτερα μίλησε με αντιπροσωπεία, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οι αγρότες από την περιοχή Κοζάνης ενισχύουν τα μπλόκα στα διόδια Πολυμύλου και στην Αγία Κυριακή Βοΐου, με τις γενικές συνελεύσεις να αναμένονται για τις ώρες αποκλεισμού των Εθνικών οδών.
Ο απολογισμός των βουλευτών

Το κυβερνητικό έργο παρουσίασαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με επί μέρους θεματικές ο καθένας από την πλευρά του. O Βουλευτής Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης αναφέρθηκε στη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας, στο κυβερνητικό έργο μέχρι σήμερα, στο θέμα των μεταρρυθμίσεων και των πρωτοβουλιών που δεν πάρθηκαν όπως τόνισε στο παρελθόν αλλά και στις δυνατότητες που υπάρχουν με τον ιδιαίτερα σφιχτό προϋπολογισμό, να στηριχθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι, αλλά και οι κοινωνικές δομές. Από την πλευρά του ο κ. Θέμης Μουμουλίδης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στα ΜΜΕ και το ρόλο τους, στάθηκε ιδιαίτερα στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι στόχοι της κυβέρνησης θα επιτευχθούν μεταρρυθμίσεις, ενώ έκανε αναφορά και στις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ ΑΕ για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει η επιχείρηση με την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμόσει.
Ο κ.Γιάννης Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στα «κόκκινα δάνεια» αλλά και το ασφαλιστικό των επαγγελματιών, στο γεγονός ότι δεν γίνονται γνωστά νομοσχέδια και αποφάσεις που λαμβάνονται, αλλά και τις διατάξεις για το παράλληλο πρόγραμμα που αφορούν στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα, το ζήτημα της δικαιοσύνης και όσων παράνομα πλούτισαν όπως και για τις λίστες. Τέλος ο Γιώργος Ντζιμάνης αναφέρθηκε στα αγροτικά ζητήματα κάνοντας εκτενή αναφορά στο θέμα με αναφορές και στο παρελθόν με τις επιδοτήσεις, την παραγωγή, τους κατ επάγγελμα αγρότες στο ασφαλιστικό καθώς και στις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν μέχρι σήμερα και που είναι απαραίτητες ώστε να υπάρχει μέλλον.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη-Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)