ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:Το έργο της τηλεθέρμανσης χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά για υφαρπαγή ψήφων

Συνέντευξη τύπου για τον ενάμιση χρόνο λειτουργίας της Δημοτικής και την θέση της αντιπολίτευσης έδωσε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενότητα Συνεργασία του Δήμου Φλώρινας Στάθης Κωνσταντινίδης. Όπως είπε ο κ. Κωνσταντινίδης αίτημα των πολιτών είναι να υπάρχει ισονομία, δημοκρατία και διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου Φλώρινας κάτι που ως τώρα δεν έχουν δει γιαυτό και έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο Δήμο.
Είπε ακόμα πως εδώ και ενάμιση χρόνο ο Δήμος Φλώρινας δεν έχει κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της παρόλο που έχει ζητηθεί επανειλημμένα τόσο από τον ίδιο όσο και από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο της τηλεθέρμανσης το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με τις κίβδηλες υποσχέσεις του Δημάρχου προεκλογικά να είναι έτοιμη μέχρι τέλος του 2015 όμως παρόλο που ήδη βρισκόμαστε στο 2016 το έργο όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά ούτε προβλέπεται να είναι έτοιμη τα επόμενα χρόνια καθώς όπως δηλώνει ο Δήμαρχος θα είναι έτοιμη το 2019 εάν δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. «Το 2019 θα έχουμε εκλογές» είπε ακόμα «γεγονός που βολεύει το Δήμαρχο για να χρησιμοποιηθεί και πάλι προεκλογικά για την υφαρπαγή ψήφων και μόνο». Όσον αφορά για τις απευθείας αναθέσεις έργων από το Δήμο της Φλώρινας επεσήμανε πως ο Δήμαρχος Φλώρινας κάνει κατάχρηση της νομοθεσίας για απευθείας αναθέσεις προκειμένου να δώσει τα έργα σε δικούς του ανθρώπους. «Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση μόνο για το φαίνεσθαι» είπε τέλος «αλλά γιατί αντιδρούμε σε όλα αυτά που μας ενοχλούν, που θεωρούμε πως δεν είναι σωστά και που είναι εις βάρος των κατοίκων του Δήμου Φλώρινας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)