ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Ταξίδι ξεκίνησε σαν Όνειρο το μακρινό 1992 από μια παρέα πρωταθλητών, ονειροπόλων αλλά αποφασισμένων να κατακτήσουν την κορυφή! 24 χρόνια μετά, το Όνειρο έγινε Πραγματικότητα! Ό Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας πάτησε την κορυφή! Μπορεί το Ταξίδι να ήταν δύσκολο, επίπονο, κουραστικό αλλά άξιζε τον κόπο γιατί η Επιτυχία είναι πολύ γλυκιά. Στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας ήμασταν όλοι, ή μάλλον σχεδόν όλοι να γιορτάσουμε την Νίκη. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην Φετινή Μαραθώνια Προσπάθεια, Αθλητές και Αθλήτριες, Προπονητές, Παράγοντες, Γονείς και Φίλοι.
Ήταν, όμως μαζί μας και Παλιοί Πρωταθλητές που έδωσαν στο Παρελθόν, Δυναμική προς την Μεγάλη Νίκη! Ήταν μαζί μας και η Νέα Γενιά των Αθλητών και Αθλητριών, τα πιτσιρίκια των Ακαδημιών του ΟΞΙΦ, αυτοί που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της παραμονής στην Κορυφή!
Ειδική Μνεία έγινε στον Παλιό Πρωταθλητή Χρήστο Χαραλαμπίδη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από κοντά μας. Το Τρόπαιο των Πρωταθλητών απένειμαν στον Πρόεδρο του ΟΞΙΦ κ. Χρήστο Παυλίδη οι Χορηγοί της εκδήλωσης κ.κ. Κέκελης και Αρζουμανίδης εκπρόσωποι των εταιριών Αναψυκτικά Φλώρινας ONE και MIKEL, ενώ τιμήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος για την σταθερή, ουσιαστική και μακρόχρονη στήριξη των Δράσεων του Ομίλου.
Κάτω από τους ήχους του “We are The Champions” όλοι έδωσαν την υπόσχεση: «η ΚΟΡΥΦΗ να γίνει το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!»
Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)