ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ"

«Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και οι πολιτικές που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση τείνουν να απομονώσουν τις ακριτικές περιοχές όπως η Φλώρινα και η Καστοριά» τόνισε σε συνέντευξη της η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνία κατά την επίσκεψη της στην Φλώρινα για τη Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ. Αναφερόμενη δε στη κατάσταση που επικρατεί στις επιχειρήσεις στις δύο περιοχές επεσήμανε πως έχουν αρνητικό ισοζύγιο με αποτέλεσμα πάρα πολλές να κλείνουν ή να μεταφέρονται στα γειτονικά βαλκανικά κράτη. «Υπάρχει ο δρόμος της ανάπτυξης» είπε ακόμα «και εμείς ως Ν.Δ. επιδιώκουμε την ανάπτυξη με την αύξηση των εξαγωγών και των επενδύσεων. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη αυτού του στόχου κάνοντας μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες καθώς σύντομα θα κληθούμε να κυβερνήσουμε αυτό το τόπο».

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)