ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ EΛΛΗΝΟ-AΖΕΡΙΚΗΣ ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΗΣ EΠΙΤΡΟΠΗΣ MSC. MOGMAT

“Η συνεργασία, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο άνθρωπος βρίσκονται για μας στο επίκεντρο και στόχος μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκτός απο ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας να είναι και κέντρο εξελίξεων σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη γνώση και την πρωτοπορία στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, υποδεχόμενος τα μέλη της διακρατικής Eλληνο-Aζέρικης Διιδρυματικής Eπιτροπής MSc. MOGMAT.
Ο Θ. Καρυπίδης αναφέρθηκε στις πολιτικές πρωτοβουλίες που έχουν συζητηθεί τόσο με την ελληνική κυβέρνηση, όσο και με τον Αζέρο πρέσβη, για ευρύτερες συνεργασίες με βασικό άξονα τον τομέα της εκπαίδευσης και της τεχνογνωσίας, στο πλαίσιο και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της κοινοπραξίας του TAP, επισημαίνοντας ότι ο ΤAP είναι πρωτίστως αγωγός φιλίας και συνεργασίας.

Οι Αζέροι καθηγητές αναφέρθηκαν στη σπουδαία συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και στις προοπτικές που ανοίγονται για καινούργιες πρωτοβουλίες.

Τους Αζέρους καθηγητές συνόδευαν ο Νίκος Ασημόπουλος, Πρύτανης Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η Γεωργία Χαριτούδη, Καθηγήτρια, Αναπληρώτρια Προέδρου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο Βαγγέλης Σίσκος, Καθηγητής Πρόεδρος Διακρατικής Διιδρυματικής Eπιτροπής, Διευθυντής ΠΜΣ-ΜOGMAT και ο Κώστας Τσανακτσίδης, Αν. Καθηγητής, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)