Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ Ο.Ε.Α. ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μαγικό ήταν το Σαββατοκύριακο για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας. Και οι τρεις ομάδες της πόλης μας που αγωνίστηκαν στη Β΄ Εθνική και το Β΄ Τοπικό σημείωσαν μόνο νίκες και στους επτά αγώνες που έδωσαν συνολικά. Έτσι, πέρα από τις επιτυχίες στην Α1 που σημειώνουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, εξαιρετικά τα πάνε και οι άντρες των ΣΑΡΙΣΩΝ στη Β΄ Εθνική αντρών (2η θέση) και τα κορίτσια του Ο.Ε.Α. επίσης στη Β΄ Εθνική (1η θέση).
Όμως και οι άντρες του Ο.Ε.Α. που παίζουν στο Β΄ Τοπικό μετά το πρώτο άτυχο Σαββατοκύριακο τώρα αντεπιτέθηκαν σημειώνοντας τρεις νίκες.

Πιο συγκεκριμένα η Αντρική Ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη όπου έδωσε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνική Β. Ελλάδας. Οι αγώνες ήταν καθοριστικοί για την διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για άνοδο στην Α2. Η πρώτη θέση θεωρείται από τώρα κατειλημμένη από την ΧΑΝΘ που διαθέτει ένα ακατανίκητο σύνολο αθλητών.Πρώτα οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν την ομάδα του Ευόσμου ΝΕΜΕΣΙΣ. Στον αγώνα αυτό η ομάδα βρέθηκε να χάνει 0-2 στα παιχνίδια μετά από δύο οριακές ήττες 2-3 των Μίντση και Σταθουλόπουλου. Στη συνέχεια όμως οι αθλητές μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και επικράτησαν με σκορ 4-2. Πολύ σημαντική θεωρείται η νίκη που σημείωσε ο 16χρονος Μίντσης επί του προπονητή και παίκτη του Ευόσμου πολύπειρο Καλαϊτζή με 3-0 σετ.
Ο Predoaica έκανε 2 νίκες και από 1 Μίντσης και Σταθουλόπουλος.

Στο επόμενο παιχνίδι οι ΣΑΡΙΣΕΣ έπαιξαν με τον γηπεδούχο ΕΘΝΙΚΟ Αλεξανδρούπολης που επίσης διαθέτει έμπειρους και πολύ καλούς αθλητές. Σε αυτόν τον αγώνα έλαμψε το αστέρι του Μίντση που με δύο πολύ σημαντικές νίκες οδήγησε την ομάδα στην επικράτηση με σκορ 4-2. Σταθουλόπουλος και Predoaica έκαναν από μία νίκη.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ πήραν επιπλέον έναν αγώνα «στα χαρτιά» καθώς η αντίπαλη ομάδα του Βόλου έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Στις γυναίκες η ομάδα του Ο.Ε.Α. Φλώρινας επίσης ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη και έδωσε δύο νικηφόρους αγώνες. Τα μικρά κορίτσια της Φλώρινας μόνο μικρά δεν αποδείχτηκαν στα τραπέζια καθώς επικράτησαν με 4-3 και της Φιλίας Ορεστιάδας και του Αίαντα Ευόσμου. Χωρίς αγώνα πήραν το παιχνίδι με τη Βέροια. Έτσι, επέστρεψαν στη Φλώρινα με τρεις νίκες. Η γυναικεία ομάδα του Ο.Ε.Α. μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην 1η θέση της Β΄ Εθνικής με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα έπαιξε με τις Φωτιάδου (12 ετών), Άμπα (10 ετών) και Ευθυμίου (19 ετών). Αξιοσημείωτη είναι η πρώτη νίκη της Άμπα στην Β΄ Εθνική στον αγώνα με την Φιλία.
Η αντρική ομάδα του Ο.Ε.Α. (Σκλιας, Δούης, Αντωνίου) τα πήγε επίσης εξαιρετικά. Σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έτσι βρίσκεται πλέον στο μέσον της βαθμολογίας. Στη Θεσς/νίκη όπου έγιναν οι αγώνες του Β΄ Τοπικού Β. Ελλάδας ο ΟΕΑ πρώτα επιβλήθηκε του Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ 4-1, στη συνέχεια του Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ Κομοτηνής 4-1 και τέλος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Ξάνθης με 4-0. Έτσι, ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια καθώς απομακρύνθηκε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη.Τα πρωταθλήματα συνεχίζονται στις 26-27/11/2016.Σε επόμενο άρθρο θα ανακοινωθούν οι Βαθμολογίες.
ΣΤα παιχνίδιαύνθεση: Αραβιάδης Ο. (2), Λυγούρας Α., Λυγούρας Σ., Λυγούρας Α./Αραβιάδης Ο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)