ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΟΦ

Καλούνται όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του ΦΟΟΦ ,να παρεβρεθούν στην ακολουθία της Αρτοκλασίας την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00, παραμονές του Αγίου Δημητρίου ,στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα του ΦΟΟΦ.Στον Αϊ Δημήτριο είναι αφιερωμένο το μικρό εκκλησάκι στην έκταση του ΦΟΟΦ που βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα τιμούμε τον Άγιο μας , τελώντας Αρτοκλασία , η οποία αποτελείται από 5 προσφερόμενους άρτους και άλλα πρόσφορα όπως λειτουργίες, λάδι και κρασί. (Ευλογία Άρτου και Οίνου). 
Τα ονόματα των εορταζόμενων γράφονται σε χαρτί από τους παρεβρισκόμενους, όπως επίσης και τα ονόματα των μελών κάθε οικογένειας ,διαβάζονται και ευλογούνται επάνω από τους Άρτους από τον Ιερέα "Υπέρ Υγείας".
Στο τέλος της τελετής της ευλόγησης των Άρτων, μοιράζονται τα πρόσφορα ως αντίδωρα στους εκκλησιαζόμενους επισκέπτες και στην συνέχεια ακολουθεί κέρασμα στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γ. Γραμματέας
ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              ΡΟΥΦΑΣ ΚΟΣΜΑΣ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)