ΣΤΙΣ 30 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ IQ ROBOTS ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 18 Μαρτίου διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α στην Αθήνα. οι τελικοί των Πανελλήνιων διαγωνισμών ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Το σχολείο μας εκπροσώπησε επάξια την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την πολυπληθέστερη συμμετοχή απ’ όλα τα σχολεία της επαρχίας, με 3 ομάδες που είχαν αναδειχθεί στις τρεις πρώτες θέσεις του Περιφερειακού Διαγωνισμού:
* Robot Girls με την κατασκευή με τίτλο “Smart taxi”, η οποία αποτελείται από τις μαθήτριες: Δούκα Άννα, Δάικου Μαρία, Ζάρου Μαρία, Ζάρου Μελίνα, Καλδάνη Φωτεινή και Χαλίδη Κλεονίκη.
* IQ Robots με την κατασκευή “Διαστημικός ανελκυστήρας”, η οποία αποτελείται από τους μαθητές: Δημητρίου Νικόλαο, Παπαδόπουλο Αθανάσιο, Ρούφα Νικόλαο, Συμεωνίδη Δημήτρη, Ταλλίδη Θωμά, Τοπάλη Νικόλαο.

* Power Robot Girls με την κατασκευή “Αυτόματο τελεφερίκ πόλης”, η οποία αποτελείται από τις μαθήτριες: Δούκα Γεωργία, Θεοδοσίου Αφροδίτη, Λουκά Δέσποινα, Μπέλλη Μαρία, Μπότση Αναστασία.
Η ομάδα IQ Robots κατάφερε να περάσει με επιτυχία την πρώτη φάση της αξιολόγησης του τελικού και η κατασκευή της να αναδειχθεί στις 30 καλύτερες της Ελλάδας.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά της Ε τάξης του σχολείου μας για την πολύμηνη προσπάθεια τους με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στον τελικό και ευχόμαστε οι εμπειρίες που απέκτησαν από αυτή την διοργάνωση να είναι εποικοδομητικές και ευχάριστες.
Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Στέφανο Μπίρο, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για την ολόπλευρη στήριξη που μας παρείχε.
Ο Δ/ντης του Πειραματικού Δ. Σχ Φλώρινας

Σεχίδης Κώστας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)