ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή στην 6η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016-17) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 19/03/2017.

1. Την Οινοποιία «ΟΙΝΟΛΠΗ», από την Ζάκυνθο με τους Τιμόθεο Χριστόφορο & Χριστίνα - Μαρία Λευτάκη, για την παρουσία τους και την προσφορά των κρασιών «Λευκός Οίνος Verdea», «Ερυθρός Οίνος Αυγουστιάτης», δικής τους παραγωγής και Ζακυνθινών τυριών.
2. Το Μεζεδοπωλείο «ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ» και τον Σεφ Σπυρούδη Σπύρο, για την παρουσία και προσφορά νηστίσιμων θαλασσινών εδεσμάτων και γλυκών.
3. Την κα Κοσμίδου Μαρία, Δρ. Κτηνιατρικής, για τη συμμετοχή της και την παρουσίαση θεμάτων υγιεινής και ασφάλειας θαλασσινών & οστρακοειδών.
4. Το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» και τον κ. Δημήτριο Χρόνη, για την παρουσία του και προσφορά του «Βιολογικού Λικέρ Μελιού» δικής του παραγωγής.
5. Την επιχείρηση «Wine Bar - ΑΕΡΟΙΝΟ» και τους κους Κωστή & Λάζαρο Γεωργίου, για τη διάθεση προσωπικού εξυπηρέτησης.
6. Την επιχείρηση «Cafe ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ CLASSIC», από τη Φλώρινα, για τη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού (τραπεζοκαθισμάτων).
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)