Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πλούσια αθλητική δραστηριότητα με πλήθος διακρίσεων είχαν τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα (24-25/06/2017 και 1-2/07/2017) οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Στις 24 και 25 Ιουνίου 2017 σε διασυλλογικό αγώνα L1 που έγινε στην Κοζάνηοι σκοπευτές της Λέσχης Παλιογιάννης και Μούτσιος κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία production, ενώ ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία juniorσταθερά ήταν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Την ίδια μέρα σε διασυλλογικό αγώνα L1 στο σκοπευτήριο Νάρρες της Θεσσαλονίκης οΜούλελης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία standardκαι ο Χατζηλίας ήταν 2ος στην κατηγορία production. Στις 1 και 2 Ιουλίου 20174 μαζική ήταν η συμμετοχή των αθλητών στον Πρωταθληματικό αγώνα Α’ ζώνης L2, oοποίος διοργανώθηκε από τον Όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα των αθλητών της ΣΑΛΦ ήταν εξαιρετικά και προσμετρούνται στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Α’ ζώνης (Μακεδονία – Θράκη). 

Στην κατηγορία productionο Μούλελης ανέβηκε άλλη μία φορά στο βάθρο στην 3η θέση, ενώ ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία productionjuniorήταν 1ος και 5ος στην γενική κατάταξη. Ο «μικρός» Φλωρινιώτης σκοπευτής δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν αθλητή της ηλικίας του να αμφισβητήσει την μεγάλη διαφορά απόδοσης που έχει από τον συναγωνισμό.
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα productionτης ΣΑΛΦ αποτελούμενη από τους Μούλελη, Παλιογιάννη και Μούτσιο κατακτώντας την 2η θέση. Η συνολική επίδοση των αθλητών άφησε πίσω πολύ παλαιότερους Συλλόγους και σκοπευτές. Ο Προπονητής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας Ηλίας Μούλελης με αφορμή τη συνολική εμφάνιση και την πολύ καλή αθλητική απόδοση είπε: «τα εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα που εμφανίζονται άλλη μία φορά επί συνόλου των αθλητών μας αντικατοπτρίζουν την συστηματική δουλειά που γίνεται εδώ και έναν χρόνο. Κύριο μέλημα του Συλλόγου αρχικά ήταν να δημιουργήσει τις συνθήκες προπόνησης σε ένα απαιτητικό και εξειδικευμένο άθλημα. Οι αθλητές μας ακολουθούν προπονητικό σχεδιασμό ο οποίος βασίζεται σε σύγχρονη γνώση και εμπειρία αλλά και επιστημονικές προπονητικές μεθόδους». 

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τις απονομές ο κ. Διακάκης πρόεδρος του ΟΠΣΘ και μέλος του ΔΣ της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος τίμησε στο πρόσωπο του Προέδρου Στάιου Σταύρου την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με απονομή ειδικού επετειακού μεταλλίου για την αγωνιστική παρουσία και πρόοδο στο μικρό διάστημα δραστηριοποίησής της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.