Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελετή των εγκαινίων της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων παρευρέθηκεο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Δήμαρχος Φλώρινας και πρώην Πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2017.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠ. ΕΣ., κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ κ. Νικόλαος Μαντζούφας και ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης Εμμανουήλ.Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα βοηθήσει πολύ την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς η ΜΕΑ είναι μία εγκατάσταση μηχανικής – βιολογικής επεξεργασίας και με τη λειτουργία της, οι Δήμοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα είναι σε θέση να πετύχουν πλήρως και να υπερκαλύψουν τον στόχο της οδηγίας 1999/31 αναφορικά με την επεξεργασία του βιοαποδομήσιμου κλάσματος των στερεών αποβλήτων πριν την τελική του διάθεση. Επίσης με τη συγκεκριμένη ΜΕΑ, η Δυτική Μακεδονία αποκτά τις αναγκαίες εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υλικών που προέρχονται από τα προγράμματα ΔσΠ, καθώς σε αυτή μπορούν να επεξεργαστούν τόσο τα χωριστά συλλεγέντα βιοαπόβλητα, όσο και τα ανακυκλώσιμα υλικά που χρήζουν επεξεργασία πριν την τελική διάθεση.

Να σημειωθεί πως για τη λειτουργία του συγκεκριμένου έργου,σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ως πρώην Πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ και νυν Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.