Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων του , επισκέφτηκε τον ΑΗΣ Μελίτης και συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Παπαβραμίδη Δημήτριο.
Ο κ. Παπαβραμίδης παρουσίασε μια πλήρη εικόνα της λειτουργίας του ΑΗΣ Μελίτης, ο οποίος αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΔΕΗ στην περιοχή. Πρόκειται για ένα σταθμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις , ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας που επιτάσσει η νομοθεσία. Ο κ . βουλευτής τόνισε τη σημασία του σταθμού για την περιοχή και το νομό γενικότερα και ζήτησε τη συνεργασία της ΔΕΗ έτσι ώστε ο ΑΗΣ Μελίτης να συνεχίσει τη δραστηριότητα του, λειτουργώντας παράλληλα ανταποδοτικά προς την περιοχή και τους κατοίκους της. Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε για την ουσιαστική συμβολή του στις δραστηριότητες του ΑΗΣ Μελίτης με κυρίαρχο μέλημα την κατασκευή της 2ης μονάδας ,τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων της Φλώρινας και της Μελίτης, την καταπολέμηση της ανεργίας με απορρόφηση κατά προτεραιότητα των Φλωρινιωτών καθώς επίσης και τη δυνατότητα για τη χορήγηση φθηνού ρεύματος για τους αγρότες, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.