ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους τέσσερις συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για εξεύρεση ενός καναπέ, προς εξυπηρέτηση απόρου που το είχε ανάγκη. Φυσικά αξιοποιήθηκε η μία προσφορά από όλες, της οποίας η δωρήτρια επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, αλλά την ευχαριστούμε θερμά.
Eπίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τον Νικόλαο Σαββάκη, μέλος της Ομάδας Διάσωσης, που βοήθησε στην μεταφορά του επίπλου, καθώς και τον Ελευθέριο Μαντουλίδη που συμμετείχε στην προσπάθεια, διαθέτοντας και κατάλληλο όχημα για την μεταφορά.Με τις ενέργειες όλων καλύφθηκε μια σημαντική ανάγκη. Ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα μιμητές τέτοιων πράξεων προς ανακούφιση των δυσκολεμένων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν συχνά το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)