Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ», προέβη τη Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, μαζί με τον ανάδοχο του έργου, κ. Στέργιο Πατεγάκη. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 59.344,99€ πλέον ΦΠΑ 24%, το οποίο αφορά στην αποξήλωση παλαιών αθλητικών δαπέδων και κιγκλιδωμάτων, στην επίστρωση με αθλητικό τάπητα εξωτερικών γηπέδων, στη συντήρηση περιφράξεων, αλλά και αθλητικών οργάνων, στον φωτισμό και σε εργασίες συντήρησης.Ο κ. Δήμαρχος, κατά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ξεκινάει ένα σημαντικό έργο για την επισκευή και τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Φλώρινας, με σκοπό τη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων αθλητικών υποδομών στην περιοχή μας. Μέσω του συγκεκριμένου έργου θα προβούμε ουσιαστικά και στην επανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, το οποίο δυστυχώς έχει καταστραφεί. Σκοπός της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους δημότες μας, ώστε να έχουν χώρους όπου μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.