18ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΌ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΈΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Το 18ο Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά "Κύπελλο Φωτιάς",  προκηρύσσειχη Λέσχη  Πολιτισμού Φλώρινας το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 11.00π.μ. διαδικτυακά μέσω της δωρεάν ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.lichess.org.Οι δηλώσεις συμμετοχής των σκακιστών θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τo Σάββατο 19/12/2020 και ώρα 21.00 από τους υπευθύνους κάθε σωματείου και να σταλούν με e-mail στη διεύθυνση: eviantoniadou30@gmail.com συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, πόλη (σύλλογο) και όνομα χρήστη (username) στο lichess.org.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αντωνιάδου Εύη τηλ. 6989113596, Σπυρλιάδης Αχιλλέας τηλ.6976095019.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Το σύστημα των αγώνων θα είναι ελβετικό 7 γύρων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους: Στον Α' όμιλο θα μπορούν να αγωνιστούν όσοι έχουν γεννηθεί από το 2007 και πριν (13 ετών και άνω). Στον Β' όμιλο θα μπορούν να αγωνιστούν όσοι έχουν γεννηθεί από το 2008 και έπειτα (12 ετών και κάτω).

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δεν υπάρχει. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για τους σκακιστές και σκακίστριες των σωματείων της Ε.Σ.Σ.Κε.Δυ.Μ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 


Κάθε σκακιστής ή σκακίστρια θα πρέπει να έχει έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα 
lichess.org. Ανάλογα με τον όμιλο που θα αγωνιστεί, θα πρέπει να δηλώνει συμμετοχή στις παρακάτω ομάδες:

Α’ Όμιλος: 
https://lichess.org/team/zTa3O9ny

Β’ Όμιλος: 
https://lichess.org/team/Mj7HKero

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η έγκριση της συμμετοχής στην ομάδα θα γίνεται μόνο αν το username έχει σταλεί με e-mail στους διοργανωτές.

Ο σύνδεσμος του τουρνουά θα σταλεί προσωπικά στα μέλη των παραπάνω ομάδων μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι παίκτες μπορούν να αποχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή από το πρωτάθλημα επιλέγοντας το κουμπί «Αποχώρηση». Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά είναι απών από την παρτίδα του, το πρόγραμμα θα τον αποκλείσει αυτόματα από την κλήρωση του επόμενου γύρου, εκτός αν ξαναπατήσει το κουμπί «Συμμετοχή».

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε 10 λεπτά για όλη την παρτίδα + 5 δευτερόλεπτα πρόσθετου χρόνου για κάθε κίνηση. Ενδεικτική διάρκεια αγώνων: 4 ώρες.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: α) Sonneborn-Berger, β) Rating Performance

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλο στον πρώτο νικητή κάθε ομίλου (θα σταλούν ταχυδρομικά). Οι 8 πρώτοι του Α’ Ομίλου θα αγωνιστούν σε κλειστό τουρνουά την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00μ.μ. για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Κυπέλλου Φωτιάς 2020.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ