Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ


Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί το Σωματείο εργαζομένων στους αρχαιολογικους χώρους Φλώρινας την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Η αιμοληψία θα γίνει από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Φλώρινας.

Όπως ανέφερε ο Γεν. Γραμμ. του Σωματείου Νικόλαος Πετσανης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας "τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, παρατηρείται μείωση της προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας και να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που το χρειάζονται. Το Σωματείο μας ως πράξη ευθύνης και αναγνώρισης του αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικου προσωπικού αλλά και συμπαράστασης των συμπολιτών διοργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

- Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

- Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες

- Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας

- Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Σήμερα κάποιος συνάνθρωπός σου χρειάζεται το αίμα σου, αύριο ίσως είσαι εσύ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.