ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ


Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί το Σωματείο εργαζομένων στους αρχαιολογικους χώρους Φλώρινας την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Η αιμοληψία θα γίνει από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Φλώρινας.

Όπως ανέφερε ο Γεν. Γραμμ. του Σωματείου Νικόλαος Πετσανης σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας "τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, παρατηρείται μείωση της προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών στις υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας και να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που το χρειάζονται. Το Σωματείο μας ως πράξη ευθύνης και αναγνώρισης του αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικου προσωπικού αλλά και συμπαράστασης των συμπολιτών διοργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

- Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία

- Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες

- Να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας

- Εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Σήμερα κάποιος συνάνθρωπός σου χρειάζεται το αίμα σου, αύριο ίσως είσαι εσύ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)