ΕπΙΚΗΡΥΞΗ" των "ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΦΟΛΑ" στο ΑΜΥΝΤΑΙΟ από το "MOONACRE SANCTUARY" της ΚΥΠΡΟΥ!

Με το ποσό των 1000 ευρώ επικήρυξαν τους δράστες που έριξαν φόλες στο Αμύνταιο με αποτέλεσμα το βίαιο θάνατο αδέσποτων ζώων της περιοχής ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός "Moonacre Sanctuary", (κυπριακό ίδρυμα για παραπληγικά και ανάπηρα ζώα). Ο εν λόγω οργανισμός προσφέρει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του δράστη της δηλητηρίασης των προαναφερόμενων 3 σκύλων, στο κέντρο του Αμυνταίου, την Κυριακή, 13/12 το βράδυ.

Όπως  αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου "Το ποσό της επικήρυξης αυξήθηκε στις 4.000 ευρώ χάρη  στον κ. Αλκιβιάδη Καλαϊτζίδη που έγραψε «προσφερω 3000 ευρω αμοιβη σε οποιον δωσει πληροφοριεσ ,,,,τα χρηματα ειναι διαθεσιμα στο δικηγορικο γραφειο Αυγερινος Ιωαννης ,,,,Κων/πολεωσ 31,,,τηλ 2463055502,,,,Πτολεμαιδα. 

Ιδίωμα, δυστυχώς, μόνο πολιτισμένων ανθρώπων και χωρών, η απαίτηση σύλληψης των ζωωκτόνων και η άμεση ψυχιατρική αξιολόγηση τους, μια και, προφανέστατα, αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία ανθρώπων και ζώων.Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες σχετικές με τη θανάτωση των 3 άτυχων ζώων, να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλ. 6972851131". 

Κι ενώ θα περίμενε κάποιος η κινητοποίηση αυτή να έρθει από ελληνικούς παράγοντες κι αρχές, η αντιμετώπιση "ελαφρά τη καρδία" και σαν "φυσικό φαινόμενο" της παθολογίας των ανθρώπων που συστηματικά θανατώνουν με φόλες, αθώα ζωάκια, στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, προκαλεί μεγαλύτερη αγανάκτηση ακόμη και από την ίδια την φόλα... 

 "

18/12/2020

18/12/2020


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)