ΣΎΛΛΗΨΗ 49ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΆΝΟΜΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ


Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού συνελήφθη 49χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους  αστυνομικούς σε περιοχή της Φλώρινας Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 49χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα και προωθούσε προς το εσωτερικό της χώρας, 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράτυπα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ και 4 κινητά τηλεφώνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)