ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΤΧΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΌΝΗ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ


Σε 
Ταξίαρχο Διοικητή της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού με έδρα την Κοζάνη, προηχθη ο  Συνταγματαρχης  Νικολάος Γκόνης Διοικητής του 1ου Συντάγματος Πεζικού Φλώρινας.  

Σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας  Ιωάννης Κιοσές επισημαίνει   «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος Σχη ΠΖ κ. Νικόλαο Γκόνη για την επάξια προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Διοικητής της 9ης Μ/Π ΤΑΞ/ΠΖ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ».   Επίσης, θα ήθελα τον ευχαριστήσω για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε ως Διοικητής του 1ου ΣΠ Φλώρινας, στο στράτευμα αλλά και στην τοπική κοινωνία της Π.Ε. Φλώρινας.  Είμαι πεπεισμένος οτι το γόνιμο και ουσιαστικό επίπεδο συνεργασίας που καλλιεργήσαμε κατά την εδώ θητεία του θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, επ΄ ωφελεία του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και της ασφάλειας των συμπολιτών μας. Αναμφίβολα η ευσυνειδησία, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η εμπειρία που χαρακτηρίζουν τη σταδιοδρομία του, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχή ανταπόκριση στα υψηλά του καθήκοντα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)