ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΌ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Τη βεβαιότητα για αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, προς όφελος πάντα των πολιτών, εξέφρασε κατά την διάρκεια συνάντησης του με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Θωμά Νέστορα, ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων, αλλά και προτάσεων, για θέματα γενικότερου και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και δη εν μέσω πανδημίας.

Στη συνάντηση, που ήταν εθιοτυπικού χαρακτήρα, παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γιαννάκης αφού ευχήθηκε καλή θητεία στον κ. Νέστορα, εξέφρασε τη βεβαιότητα για αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, προς όφελος πάντα των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων, αλλά και προτάσεων, για θέματα γενικότερου και ειδικότερου ενδιαφέροντος, που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)