ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ : "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΈΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΛΕΔΟΝΙΑ"

Στην πράσινη ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον πρωτογενή τομέα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Πρύτανη της Σχολής Γεωπονίας Φλώρινας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Όπως είπε ο κ. Κασαπίδης "Στόχος της Περιφέρειας είναι η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τη σχολή Γεωπονίας για την πράσινη ανάπτυξη της γεωργίας έτσι ώστε να ενσωματωθεί η γνώση  και η καινοτομία στους παραγωγούς και στη τοπική οικονομία. Θα είναι μια πρόκληση για τα επόμενα χρόνια, μια ανοδική πορεία για τους παραγωγούς, για τους καταναλωτές, για τους επιστήμονες για τους πολιτικούς και όλη την Δυτική Μακεδονία. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια πράσινη επανάσταση. Μιλάμεγιαπροϊόνταπου θα παράγονται με φιλοπεριβαλλοντικους όρους,  μεθόδους καλλιέργειας αλλά και με δαπάνη πράσινης για να μπορέσουμε και να μειώσουμε το κόστος παραγωγής αλλά και να αποδώσουμε τους ιδιαίτερους χαρακτήρες στα τελικά προϊόντα που θα καταστήσουν τα προϊόντα με τη ταυτότητα της Περιφέρειας ως μοναδικά, ασύγκριτα και ασυναγώνιστα ".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)