Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τη μνήμη, της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Ιωάννου του Προδρόμου εορτάζει την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 η Αγία Εκκλησία  στο ομώνυμον παρεκκλήσιον του Αγίου Νικολάου επί της οδού Ιωαννίνων.
Το Σάββαττο 28 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ.  Μέγα Πανηγυρικό  Εσπερινό (μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος). και στις 8:30 μ.μ.  Παράκλησις του Αγίου.
Τη Κυριακή 29 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλώρινας   στις 7:30 π.μ. όρθρος –Θ.Λειτουργία (μετ’ Θ. κηρύγματος). 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ς θα τελέσθεί και το ενδεκαετές μνημόσυνον από την κοίμησιν του Γέροντος π. Αυγουστίνου πρώην Επισκόπου Φώρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας οφειλομένης ευγνωμοσύνης του προϊσταμένου π. Σωτηρίου.

Στις λατρευτικές ακολουθίες θα τεθεί προς προσκύνησιν και ευλογία απότμημα του ιερών λειψάνου του Αγίου μας.

Το παρεκκλήσιον το Σάββατον θα είναι ανοικτό μέχρι κατις 11:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως και τις 7:00 μ.μ. με την τέλεσιν του μεθεόρτιου Εσπερινού.Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φλωρίνης

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.