ΚΑΤΑΘΕΣΗ vouchers των Παιδικών Σταθμών και του Βρεφικού Σταθμού του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Άργους Ορεστικού

Την αποστολή του voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» καθώς και από το πρόγραμμα «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» (δημόσιοι υπάλληλοι) περιόδου 2021-2022, πρέπει να στείλουν οι ωφελούμενοι σε μορφή pdf στο paidstathmoi@argosorestiko.gr μέχρι και τις 31-8-2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα πρέπει να πάνε στον 2ο Παιδικό Σταθμό (11ης Νοεμβρίου 8, Άργος Ορεστικό) από τις 2-9-2021 έως και τις 6-9-2021, κατά τις ώρες 9:00-13:00 για την υπογραφή των συμβάσεων και των εξουσιοδοτήσεων. Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.
Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο εισόδου, να το εκτυπώσουν και να το προσκομίσουν. Αναμένεται να δημοσιευτεί στον ιστότοπο της eetaa.gr τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Κατά την προσέλευσή παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις που προβλέπονται για την πρόληψη και την αποφυγή διασποράς του covid-19.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)