ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2021 της Π.Ε. Καστοριάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου είναι:
Προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα.
Παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μέσω των Υπηρεσιών της (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων-Τμήμα Προμηθειών) αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσεις εξ ολοκλήρου, να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει το έργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για παρεμβάσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν ένα χρόνιο αίτημα του Προέδρου του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς Γιώργου Νικιτίδη και των μελών του, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του χιονοδρομικού κέντρου Βιτσίου της Π.Ε. Καστοριάς και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)