Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Επίσκεψη στη Φλώρινα, με αφορμή την επικείμενη Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσιπρα στην Κοζάνη, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από την Βουλευτή Ιωαννίνων, πρ. Αναπλ. Υπουργό Παιδείας και Αναπλ. Τομ. Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη και Βουλευτή Χαλκιδικής, Αναπλ. Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυριακή Μάλαμα και την Βουλευτή Φλώρινας, Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτη Πέρκα

Σύμφωνα με ανακοίνωση οι Βουλευτές, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και τα μέλη των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας θα προχωρήσουν σε πολιτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Φλώρινας, συζήτηση με τους παραγωγούς και τους πολίτες, την Τετάρτη 01/12 και ώρα 11:00.

Έπειτα, το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση του Ιδρύματος, θα ξεναγηθεί στους χώρους του και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους φοιτητών και εργαζομένων.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου θα συναντήσει τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.
Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδιας μέρας, το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Δασικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών της Φλώρινας και Πρεσπών.
Την Πέμπτη 02/12, αφού προηγηθεί επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής Αμυνταίου, θα ακολουθήσει συνάντηση με τους αγροτοπαραγωγικούς φορείς και συνεταιρισμούς της λεκάνης του Αμυνταίου, στα γραφεία του ΑΣΕΠ Αμυνταίου στις 12:30.
Τέλος, η πολιτική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Μακεδονία ολοκληρώνεται με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Τσίπρα στην Κοζάνη, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης στις 19:00.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.