Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ "ΤΣΙΡΙ ΒΑΡΒΑΡΑ" - ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Ο Δήμος Αμυνταίου λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του, ανακοινώνει ότι δυστυχώς δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση για τα «Τσίρι Βάρβαρα». Οι εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων θα περιοριστούν μόνο στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έναντι του Ιερού Ναού Κων/νου & Ελένης στην κεντρική πλατεία Αμυνταίου.Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 18:30.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τα εξής:

· Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από το παραδοσιακό και σύγχρονο σύνολο του παραρτήματος Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας και από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Φλώρινας

· Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Αμυνταίου

· Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα

· Ψυχαγωγία για τους μικρούς μας φίλους

· Διάθεση Χριστουγεννιάτικων κερασμάτων (παραδοσιακά γλυκά και ζεστό κρασί)

Παρακαλούμε όλους τους συνδημότες μας που θα βρεθούν στην εκδήλωση να τηρούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού (Covid 19).

Γραφείο τύπου

Δημάρχου ΑμυνταίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.