ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ.) στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση «Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ» που διοργανώνουν το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Φλώρινας, με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας που συγκλόνισαν τις τελευταίες ημέρες την ελληνική κοινωνία.
Η πρωτοβουλία αυτή που ανέλαβε ο Δήμος Φλώρινας, με αφορμή την πρόσφατη έξαρση των περιστατικών βίας, είναι αξιέπαινη και αξιόλογη, καθώς η βία, σε οποιαδήποτε μορφή κι από όπου κι αν προέρχεται, είναι καταδικαστέα απ’ όλους μας.
Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στην πορεία των 2 χλμ., που θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:30 πμ, με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πάρκο Φλώρινας, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα για μια καλύτερη κοινωνία χωρίς καθόλου βία.
Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΑΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)