ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΒΕΓΟΡΑΣ

Νέα επιχειρηματική πρόταση για υπαγωγή στο ΣΔΑΜ ,με τη συνδρομή τεχνογνωσίας και τεχνολογίας Γερμανικού κολοσσού που τηρεί για την ώρα την ανωνυμία του, κατέθεσε η ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση "Μετά την αίτηση για το project Vegora Mines business park (καινοτόμα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας ) συνολικής επένδυσης 52 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στο ΣΔΑΜ από κοινού με την τοπική εταιρεία S.BI.E. Techniki σε συνεργασία με ευρωπαϊκό κατασκευαστικό οίκο ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία, επανηλθαμε με νέα πρόταση. Η νέα πρόταση αφορά στην καλλιέργεια φαρμακευτικών φυτών επί ιδιόκτητης έκτασης 44 στρεμμάτων, καθώς επίσης και την οικοδόμηση κτιρίων ξήρανσης, χημείου, βιολογικού καθαρισμού και συσκευαστηρίου, για την παραγωγή ειδικών φαρμάκων".

Η συνολική επένδυση υπολογίζεται σε 31 εκατομμύρια ευρώ, και οι επιτελείς της εταιρείας φιλοδοξούν συνολικά να απασχολήσουν 92 άτομα της περιοχής ,εκ των οποίων 40 αγρότες και 20 εργατοτεχνίτες.




.






 


 


 


 


 


  


 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)