7 ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Επτά θέσεις εργασίας μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ εγκρίθηκαν για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00, σύμφωνα με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους ανέργους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής.

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα προβλέπονται οι εξής εφτά (7) θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας:

ΥΕ Βοηθών Ελαιοχρωματισμού θέση (1)

ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων/Κοινωνικών Επιμελητών θέση (1)

ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες θέση (1)

ΔΕ Μαγείρων θέση (1)

ΔΕ Οδηγών με άδεια οδήγησης Δ+Ε Κατηγορίας θέση (1)

ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών θέση (1)

ΠΕ Οικονομικού / Λογιστικής / Οικονομικού Λογιστικού θέση (1)

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera

είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)