Γ. ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ : ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου εντός της πόλης της Φλώρινας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Μάριος Τσάκας κατά την διάρκεια συνάντησης του με τον Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη. Ο κ.Αντωνιαδης σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι "εντός της τρέχουσας εβδομάδας ξεκινά η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου εντός της πόλης της Φλώρινας και από την επόμενη εβδομάδα, προς τα τέλη Μαΐου, ξεκινά ο κεντρικός αγωγός με αφετηρία τη Φλώρινα" υπογραμμίζοντας πως "Όσον αφορα στο ποιες κοινότητες του νομού θα ενταχθούν στο δίκτυο του φυσικού αερίου, αυτό θα το γνωρίζουμε με ακρίβεια το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους".







Τα βασικά θέματα της συζήτησης ήταν, πρώτον η έναρξη κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στη Φλώρινα και δεύτερον, η εγκατάσταση δικτύων φυσικού αερίου σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας και Αμυνταίου.


Ως προς το φυσικό αέριο της Φλώρινας ο κ. Τσάκας διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)