ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόταση δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύωσης μεταξύ των Επιμελητηρίων με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων – υπηρεσιών, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης κατά την διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην οποία συμμετείχε.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ. Σαπαλίδης "η προτεινόμενη ηλεκτρονική/διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εργαλείο δικτύωσης/προώθησης, το οποίο μέσα από τα τεχνολογικά εργαλεία που θα αναπτύξει, θα παρέχει ποιοτικές και φιλικές προς το χρήστη διαδικασίες σύζευξης της προσφοράς και ζήτησης προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρονται από όλες τις επιχειρήσεις – μέλη των ελληνικών επιμελητηρίων. Απώτερος σκοπός της ανωτέρω πρότασης είναι η προώθηση των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητήριων αλλά και των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρουν, και η ενίσχυση της δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων αυτών".

Αναλύοντας την διαδικτυακή πύλη επεσήμανε ότι θα περιλαμβάνει ενδεικτικά περιεχόμενο σχετικό με στοιχεία αποτύπωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της περιοχής ευθύνης του κάθε Επιμελητηρίου, στοιχεία προσφοράς/ζήτησης προϊόντων αλλά και προτάσεων επιχειρηματικής συνεργασίας των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων, ενημέρωση για δημόσιους διαγωνισμούς προμηθειών/υπηρεσιών/τεχνικών έργων, επιχειρηματικές συναντήσεις και εκθέσεις που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια, ερευνες αγοράς και κλαδικές μελέτες που εκπονούν τα Επιμελητήρια, και αναρτήσεις και ειδήσεις για τις τρέχουσες οικονομικές και εμπορικές εξελίξεις στην περιοχή ευθύνης του κάθε Επιμελητηρίου.

Τέλος ο κ. Σαπαλίδης υπογράμμισε ότι "Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Μασούτη και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)