ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 1ου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Παρουσίαση και επίδειξη Ολυμπιακών αθλημάτων από Ολυμπιονίκες θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας στο πλαίσιο του 1ου αθλητικού CAMP ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας 2022.
Στην παρουσίαση θα συμμετέχει ο Απόστολος Τασκούδης Ολυμπιονίκης στο άθλημα της Ελευθέρας Πάλης Αθήνα 2004.· πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης στην άμμο με αμέτρητες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και η Φωτεινή Βαβάτση Ολυμπιονίκης στο άθλημα της Τοξοβολίας Αθήνα 2004, 4η θέση Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2004 και Πανελληνιονίκης σε ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα ενώΥπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 1999 μέχρι και σήμερα στη 2η ΕΜΑΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιονίκης της Ελευθέρας Πάλης Απόστολος Τασκούδης θα παρευρεθεί την Τετάρτη & Πέμπτη 27-28 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00 για να παρουσιάσει το άθλημα της Πάλης στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Η Ολυμπιονίκης της Τοξοβολίας κ.Φωτεινή Βαβάτση θα παρευρεθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:00 για να παρουσιάσει και να επιδείξει το άθλημα της Τοξοβολίας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Θα γίνονται δηλώσεις συμμετοχής και αυθημερόν.
τηλ. επικοινωνιας 6976306669 κ.Ιορδάνης Μπουτάκης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)