ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ 78 ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκίνησαν και πάλι οι διανομές δεμάτων αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε 78 ευάλωτες οικογένειες στη Φλώρινα, το Αμύνταιο, τις Πρέσπες και τα γύρω χωριά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του "ο Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειας για στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Παρότι βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, οι ακούραστες εθελόντριες και οι εθελοντές του έχουν ήδη ξεκινήσει τις διανομές και προγραμματίζεται να καλύψουν με μεγάλα δέματα 78 ευάλωτες οικογένειες στην περιοχή. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το σημαντικό φορτίο τροφίμων που απέστειλε για ακόμη μία φορά στο Τμήμα μας, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε επιτακτικές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας".



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)