ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Τη συντήρηση των Δημοτικών Γηπέδων Αντισφαίρισης (τένις) στην περιοχή Φουντουκλή και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με προϋπολογισμό 256.000 ευρώ, υπέγραψε ο Δήμος Καστοριάς με τον ανάδοχο εργολάβο με την οποία, όπως αναφέρει,  αναμένεται να αλλάξει όψη και να καταστεί σύγχρονη και λειτουργική.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, αφορούν στην αποξήλωση του υφιστάμενου τάπητα, διαμόρφωση επιφάνειας και επιστρώσεις δαπέδων αθλητικών χώρων με συνθετικό και χυτό τάπητα (ταρτάρ), εκσκαφές θεμελίων και τάφρων με χρήση μηχανικών, τοποθέτηση, τοποθέτηση σχαρών υδροσυλλογής, αποκατάσταση περίφραξης γηπέδων, κατασκευή φρεατίων ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτηση προβολέων.

Το έργο αναμένεται θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου εξαμήνου, ώστε τα τρία γήπεδα να φιλοξενούν ακόμη περισσότερες διοργανώσεις, αλλά και οι φίλοι του τένις στην Καστοριά να αθλούνται με ασφάλεια σε αναβαθμισμένες υποδομές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)